Ilyen esetben mit tehetek, ha nincs meg a munkaszerződésem?
8 éve dolgozok egy kukáscégnél mint sofőr és eddig a kafatériámat mindig a bankszámlámra utalták. Most viszont már van feleségem, szeretnénk majd gyereket és úgy gondoltam a Szép kártya jobban megéri kafatéria szempontjából mint a bankszámlára utalás, mert utóbbiból adót is vontak.
A gondom az hogy szóltam, a főnöknek hogy Szép kártyát fogok igényelni ő azt mondta hogy holnapra vigyem be a munkaszerződésemet mert azon vagy egy úgynevezett albankszámlaszám és akkor tud intézkedni. Most itthon vagyok átkutattam mindent de pont azt a papírt nem találom ami kellene. Most mit tegyek?
Tavaly költöztem, lehet akkor veszhetett el. A munkáltatómnál nem kéne hogy legyen erről egy szerződés? Holnap megbeszélem vele hogy szerdán akkor bemegyek én a bankba és intézem a kártyát.
Amúgy kérhetek a munkaszerződésemről másolatot? Mert vannak papírjaim amiket aláírtam de azokon nem szerepel az amit a főnök kért. És SZÉP kártya igénylésnél is kell munkaszerződés?
Szerintem is félreértés van a dologban. Ide nem a munkaszerződésed kell! A SZÉP-kártyáról szóló szerződést kell bevinned, mert azon szerepelnek az alszámlaszámok, ahova utalni tud majd a munkáltatód.
Ha még nincs szerződés, akkor majd szerda után beviszed neki.
Elhiszem, hogy munkaszerződést mondott a főnököd, de biztosan nem arra gondolt. Eltévesztette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!