Ha 30án küldtem egy levelet , ma megérkezik külföldre?
Figyelt kérdés
Szóval december 30-án küldtem egy levelet elsőbbségivel más országban. És azt hallottam 3-5 napig megérkezhet és nekem az lenne a kérdésem, hogy ma megérkezhet? Mert ugye 30 még munkanapon belül volt, és a 31 is munkanap volt mert ugye péntek volt és egyes posták üzemeltek. Szóval ha így számolom, akkor ma van 4. Munkanap. Odaérhet ma? Ja és elsőbbségivel küldtem. Fél kg alatti. Bár ez nem számít, csak az elsőbbségi.2022. jan. 4. 10:36
1/12 A kérdező kommentje:
Mert ha ma nem ér oda akkor a csomag egyszóval lehet elveszett. 3-5 nap az elsőbbségi. És már küldtem neki több csomagot is , és 3 nap volt a min. Szóval azért kérdezem
2022. jan. 4. 10:37
2/12 anonim válasza:
Én majdnem kizártnak tartom, de persze nem lehetetlen.
3/12 anonim válasza:
Nyomonkövetési számod miért nincs?
4/12 anonim válasza:
Az nem mindegy, MILYEN külföldröl van szó!
5/12 A kérdező kommentje:
2. Miért lenne kizárt? Ha ma , vagy holnap nem érkezik meg, akkor viszont elveszett.... Ugyanis 3-5 napig kell megérkezzen mint írtam is
2022. jan. 4. 11:13
6/12 A kérdező kommentje:
3. Van, de viszont az az alkalmazás egy szr. Egyszoval, mert késik akár 1 hetet is. Legutóbb mikor küldtem neki, 2 hét után mondta,hogy kézbesítés megtörtént. Szóval ja.
2022. jan. 4. 11:14
7/12 A kérdező kommentje:
4. Szerbia. És eus, országokban az összeset beleértve 3-5 nap a kézbesítési idő. Ez idő alatt viszont , lehet hogy el is veszhet.
2022. jan. 4. 11:15
8/12 anonim válasza:
Karácsony és újév közt gyakorlatilag nincs postaforgalom, ezeket a napokat ne számold bele a megszokott 3-5 napba
9/12 A kérdező kommentje:
De igen. Van. Üzenel néhány posta ugyanúgy! Kérdeztem őket direkt erről.
2022. jan. 4. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!