220 nettó elfogadható fizetés?
Hétfőtől péntekig dolgozom 8 órában. Hétvégek szabadok. 35 éve dolgozom a végzettségemnek megfelelő munkakörökben, mint alkalmazott (könyvelő, pénzügyi ügyintéző, tb. ügyintéző, bérszámfejtő). A nettó bérem 271 ezer forint. Itt a környéken nem lehet nagyobb bért elérni ezzel (Dunántúl). Évente kb. 600 ezer (bruttó) körüli jutalmat szoktam kapni. Már amikor...
Vejem mérnökként 800-900 ezer körül keres havonta nettóban. Nyilván Ő nem kelne fel nettó 220 ezerért.
Férjem jelenleg munkanélküli. A kora miatt is eléggé aggályos az elhelyezkedése. Ő felkelne 220 nettóért, főleg csak hétfőtől péntekig.
Sikerült eldöntened, hogy Neked elfogadható a nettó 220 ezer vagy sem?
Hát ez nagyon függ attól, hogy mit kell csinálnod, mennyire megterhelő fizikailag és mentálisan, mekkora a felelősség. Mondjuk portásnak lehet elmennék ennyiért, de valami robotolós, felelősségteljesen melóban biztos nem. Nálam nemcsak a pénz számít, hanem annak a korrelációja, hogy a pénz, a feladatok és a felelősség milyen viszonyban van egymással.
Jelenleg 240-250 körül keresek (havonta változó, mert vannak jutalákok stb), én ezzel teljesen elégedett vagyok, a leírt szempontok függvényében. Ugyanakkor tudok olyan lehetőségről is, ahova mehetnék végzettségem alapján, a nettó lehet, hogy a 200-at sem érné el, de nagy a szigor és a felelősség sokszorosa a mostaninak. Na tudod mikor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!