Ausztriában mennyire pörög az építőipar? Szakemberhiány van?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 21:41
1/8 anonim válasza:
Megy, csak kell a 3. oltás is.
Bár az előjelek szerint az alapanyag drágulás miatt, befog állni az építőipar, aztán ide is befog gyűrűzni. Szóval jobb kerülni azt az ágazatot.
2/8 A kérdező kommentje:
És szakemberhiány van?
2021. dec. 27. 22:02
3/8 anonim válasza:
Még igen. A műszaki szakemberek mindig is kelleni fognak.
4/8 anonim válasza:
#3 Az attól függ milyen szakember vagy.
5/8 anonim válasza:
Bocsi az előző a másodiknak akart válasz lenni. Csak már be vagyok fáradva.
6/8 A kérdező kommentje:
Festő vagyok.
2021. dec. 28. 09:52
7/8 anonim válasza:
Itthon is nagy a szakember hiány az építőiparban (Budapest és környékén tuti), ezt próbálják olcsó ukrán, román, bolgár és egyéb munkaerővel pótolni.
Ausztriában ugyanez a helyzet, csak ott a magyar az olcsó munkaerő.
8/8 anonim válasza:
Ahogy emelik az árakat már egyre kevesebben fognak itthon szakembert hivni itthon, de szerintem tőlünk nyugatabbra mindig akad majd munka, már csak azért is mert ott nem divat a kétkezi munka mindenki kényelmesen akar élni és több pénz van szakemberrel megcsináltatni valamit mint nekiállni gányolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!