Teljesen hülye vagyok ha azért jöttem haza Ausztriából mert beszoptam a kormány propagandáját hogy itthon már megbecsülik a munkásokat?
Annyit mondogatta Orbán hogy munkákos így meg úgy, meg felemelkedünk, meg visszatért a munka becsülete, hogy én ültem az osztrák pici albérletemben, olvastam a magyar híreket és csillogó szemekkel vágyódtam haza.
Aztán hazajöttem de brutális ami itthon van. Nagyon drága az élet, a fizetés nőtt valamennyit de nagyon le van maradva a nyugatitól.
Összességében sokkal szarabbul élek itthon mint kinn...
Én soha egy kérdésnél sem mondom hogy mekkora habostorta az életem, meg mekkora életcsászár vagyok.
Tudod Balázs, sokaknak nem sétagalopp az élet, nem csak neked. Csak mások nem picsogják tele a gyakorit, hanem megpróbálják abba a helyzetbe feltalálni magukat ami adott.
Ha kint ertel volna barmit is akkor most siman kitudnal menni. De sajnos Bazsi, te se kint se itt nem érsz semmit
Boldog Karacsonyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!