Hogyan zajlik egy csomag feladása?
Nekem csak a Gls futárszolgálattal van tapasztalatom. Van egy csomagfelvevő pont a városban. Délig szokták azokat a csomagokat fogadni, ami másnapra biztosan ott lesz a címzettnél. A kis csomagok (XS csomag) olyan 1300 Ft körül van, a kicsit nagyobb 1990 Ft. De itt ki tudod számolni mennyi az annyi :
Feladáskor a címzett címét és a Telefon számát kell megadni, a telefon számon fogja értesíteni a futár. Kell még a te címed is. Ezeket te írod rá egy matricás lapra, amit az eladó fog felragasztani a csomagra. Kapsz mellé egy kísérő levelet, amin rajta lesz egy kód, amivel tudod követni a csomagod, hogy merre jár az országban.
KB. Ennyi. Nem nagy dolog. Én bízom bennük, megbízhatóak. Ha van még kérdésed, írj :)
Kellemes ünnepeket kívánok 🎄
Uristen, ez már nekem fáj, hogy mennyire hülye vagy! Ki mondta hogy karácsonyig oda kell érjen?
Fejem fogom tőled
Ha valóban ilyen buta vagy sajnálom a családod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!