Csak tanúsítvánnyal lehet jelentkezni valami munkahelyre vagy bizonyítvány kell?
Penzügy-számvitel ügyintéző tanfolyamot csináltam 5 éve de nem sikerült a vizsga csak a sikeresen elvégzett tanfolyamról van tanúsítványom. A pótra nem kerítettem sort sajnos családi okok miatt.
Ezzel kezdhetek valamit ?
Nyilvan nem élre törni akarok ezzel tisztában vagyok.
Diákunkásnál láttam felvételt ügyintézésre , esetleg lehet ott esélyem vagy ne is próbálkozzam vele?
#2-nél a pont, ilyen embert én nem veszek fel. Ahogy azt sem, aki nem tud lediplomázni, mert bár államvizsgázott, de egy nyelvvizsgát nem bír összekaparni és hasonlók.
Na meg a pénzügy területén nincsenek végzettséghez kötött munkakörök?
Nem ehhez kapcsolódik a jelenlegi munkaköröm de azért vezetői beosztásban vagyok talán ez dobna valamit rajta, jogos a felvetésetek én is semmibe nézném, de ezekszerint bele lehet írni az önéletrajzba. É Sosem tudhatom mit hoz a jövő , egy takarítói állasnál csak előny ez is nem?
Nem mintha ez lenne a terv , de ha esetleg csak érettségi követelmény van a hirdetésben és egy kicsit hozzákapcsolódó ez a bizonyítvány , talán másabbul állnak hozzá ha olvassák?
Vagy ez annyira elgondolkodtató (a vizsga hiánya) , hogy inkább jobb ha bele sem írom?
Azért venném fel magam mert pénzügyből jól orientált vagyok jelenleg is.
Plussz egy kiváló munkaerő manapság ritka mint a fehér holló , végzettség ide vagy oda.
Tudom a papír a minden manapság szóval viccet félretéve tudok jelentkezni vizsgára újra ? Vagy annyi minden változott azóta, hogy ez felejtős? Igazából még nem komplex vizsga volt akkor , 1db modulom hiányzik . Hol tudok egyáltalán ma erről érdeklődni ? Mert azt hallottam , hogy az okj meg is szűnt.
Kicsit elkeseredtem de értem, nem firtatom tovább.
Köszönöm a válaszokat!
Azt nem tudja a leendő munkáltatód, hogy te egy kiváló munkaerő vagy, még ha azt is állítod magadról. Azt viszont tudja, hogy egy OKJ szintű semmit sem bírtál összekaparni, ami minden csak nem kiváló.
itt nem az a lényeg, hogy mit ér az az okj, hanem, hogy annyira nem vagy képes (nem vagy elég kitartó, okos, eltökélt stb), hogy a legalja képzést is elvégezd adott területen. Ilyen megfontolásból nézd
Mint írtam megértettem nem kell fokozni , megalázni jobban.
Nem azért nem vizsgáztam le mert hülye lennék kitűnően végeztem , van az az élethelyzet amikor ezt hozza a sors . Úgy gondolom nem magyarázkodom, felesleges . Igazad van, de azért ez a lenézés nagyon nem korrekt.
Csupán ötleteltem , mert munkát szeretnék váltani az éjszakázás felhagyása miatt , de nem minden áron , a kezembe került a bizonyítványom elgondolkodtam érhet e valamit. Nem , felfogtam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!