Remote munka angliaba? IT
Nemreg kaptam egy linkedin uzit amiben egy angliai ceghez kerestek embert, full remote, angliai fizetesert, nem is allna tavol mert igy is full remote dolgozok egy amerikai ceg magyar kirendeltsegenel, a pozira is megfelelek, IT teszteles, csak van egy kis bokkeno.
Valahogy fejben nem tudom eltenni azt hogy nem magyarorszagon dolgozzak ugy hogy itt lakok. Marmint godnolom tok ugyanaz a remote/remote de megis valahogy biztonsagosabbnak erzem hogy egy magyar cegnel vagyok. Nem is tudom rendesen megfogalmazni mi az ami aggaszt, az ismeretlentol valo felelem talan?
Eleg nagy a motivacio mivel most is jol keresek de igy boven 2.5-3x nagyobb fizut kapnek... Aki mar meglepte ezt tudna valamit mondani? Mas is erzett ilyent?
Pedzi a fantaziam a dolog szoval utana neztem remote allasoknak, nagyon sok pozi meg van hirdetve, a bersav is talal, szoval ha nem is jonne ez ossze akkor is erdemes lehetne atallni arra hogy mas orszag fizeteseert dolgozzak.
Mindenképpen könyvelővel beszélj. Lehet, hogy megéri a KATA, lehet, hogy más éri meg. Sok dologtól függ.
Nekem a testvérem amerikába dolgozik, ő KATA-val van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!