Igaza van #9-nek, en is ugy tudom, hogy nincsenek jol kereso emberek az uzlet es penzugyek kategoriaban (miert is lennenek pont itt), hanem a minimalberes proli reteg jar ide gazdagnak hazudni magat.
2021. dec. 13. 20:49
12/21 anonim válasza:
Azért ha megnézed elég sok kérdés szól arról itt kategórián belül, hogy a delikvens siránkozik hogy alig jön ki a fizetéséből.
2021. dec. 13. 20:51
13/21 anonim válasza:
Feleségem is azt mondja hogy mindenki két millió felett keres és ha ő is elmenne dolgozni lazán megkeresne többet is .
Akkor csak így van
2021. dec. 13. 21:06
14/21 anonim válasza:
#10 aha, hitelre, túlvállalva magukat.
2021. dec. 13. 21:20
15/21 anonim válasza:
Ha nem 200e nettót írok úgyis le leszek pontozva. :)
2021. dec. 13. 21:28
16/21 A kérdező kommentje:
Ilyen a gyakori
2021. dec. 13. 21:35
17/21 anonim válasza:
Több cégnek is számlázok alvállalkozóként, külföldre és itthonra is, átlag 1.8M Ft körülre jön ki az adózás utáni bevételem egy hónapban.
2021. dec. 13. 22:05
18/21 anonim válasza:
#12 aztán ha megnézed a párkapcsolati rovatot, a legtöbben azon nyígnak, hogy nincs párjuk vagy nem jó a kapcsolatuk, a gyerekvállalás rovatban meg már hirtelen mindenki babával próbálkozik és/vagy gyereket vár. Értelemszerűen nem ugyanazok az emberek írják ezeket a kérdéseket. Itt is ez lehet, aki vállalkozóként 1,8M bevétellel számolhat, az nem fog azon panaszkodni, hogy nem jön ki a pénzéből. Nyilván sokan vannak az országban (sajnos talán többen), akiknek nem megy ilyen jól a sorsa, de azért ne kérdőjelezzük meg emiatt a többiek válaszát, mert simán elképzelhetőnek tartom én is.
(én írtam a 320 nettó+GYED választ, szóval nem vagyok én sem a milliomos kategória)
2021. dec. 14. 07:30
19/21 anonim válasza:
Szerintem nem kamu, hiszen mint tudjuk a gyakorikérdések az unatkozó gazdagok oldala. Amikor épp nem nettó 800-at keresnek, jönnek ide fel.
2021. dec. 15. 15:36
20/21 anonim válasza:
#19 en netto 800 kereses kozben jovok ide fel, most pl. egy unalmas (online) meetingen vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!