Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Binance-n lehetek így nyereséges?

Binance-n lehetek így nyereséges?

Figyelt kérdés

Ha éppen stagnál a BTC, akkor érdemes venni BTC-t, illetve BTCDOWN tokent is, ugyannnyiért?

Ha jól gondolom, akkor ez esetben akár felmegy, akár lemegy az ár, az egyikkel nyerni lehet, a másikat pedig bent hagynám, amíg ki nem lehet vele szállni 0-val.

2021. dec. 10. 00:09
A kérdező szavazást indított:
Igen, ennek van értelme
Nem, mert alább kifejtem
Nem tudom miről beszélsz
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

Tokent soha nem vennék amióta, láttam, hogy néhány perc alatt bárki előállíthat.

Bitcoint pedig évekre kell vásárolni, nem napokra vagy hetekre.

Azt is, úgy, hogy hideg tárcán tárolod, amihez meg van a privát kulcsod.

Ebből kifolyólag ilyen hülyeséggel nem foglalkoznék.

2021. dec. 10. 00:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nem, hidd el ha spekulalsz veszteni fogsz. Vegyel es tartsd evekig, az a nyero taktika...
2021. dec. 10. 06:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem igy mukodik. Az ilyen tokeattetes derivativakhoz kell legyen fedezeted, es ha bizonyos minusz ertek ala megy, a fiokban levo penzed nem fedezi azt, kikenyszeritik az eladast es a veszteseg realizalasat.
2021. dec. 10. 12:37
 4/4 A kérdező kommentje:
#3, köszi!
2021. dec. 11. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!