E-bay rendelésem nyomkövetése beragadt "Arrived at destination hub" névnél. Ez normális?
Rendeltem egy terméket 23 napja ebayről. kínából érkezik, eddig hibátlanul haladt a szállítás és a nyomkövetés, de 10 napja áll egy helyben. Ezt írja a package tracking. december 16 a tervezett szállítás. Türelmes vagyok, de kicsit aggódom, hogy mi ez. Semmi vámot nem ír, semmi ellenőrzést. Az is fura, hogy 4 napig utazott LEVEGŐBEN, ugyanis PUDONG-ban nincs hajókikötő, csak reptér.
Nov 28, 2021
3:00am
Arrived at Destination Hub
Nov 24, 2021
5:00am
Departed from Origin Country
PUDONG
Nov 22, 2021
11:06pm
Departed from Processing Facility
SHANGHAI
Nov 22, 2021
9:34pm
Package Processed in Facility
SHANGHAI
Nov 22, 2021
9:13am
Arrived at Processing Facility
SHANGHAI
Nov 21, 2021
7:05am
Departed from Regional Distribution Center
Nov 20, 2021
6:08pm
Arrived at Regional Distribution Center
JIAXING, ZHEJIANG
Nov 18, 2021
3:54am
Departed from Local Facility
XIAN, SHANXISHENG
Nov 18, 2021
3:44am
Arrived at Local Facility
XIAN, SHANXISHENG
Nov 17, 2021
6:56pm
Package Received (Customer Service Email: CS@orangeconnex.com)
XIAN, SHANXISHENG
Nov 16, 2021
7:24pm
Shipment Data Received
Nov 16, 2021
3:23am
Tracking number provided
Sajnos igen.
Mióta megszüntették az áfamentességet eleve hosszabb a szállítási idő, plusz még a karácsony is itt van a küszöbön, sok külföldi rendelős ajándék van úton.
azt írja 25-35 nap :/ akkor ne számítsak rá dec 16-án? fogják írni ha késik, de kiszállítják vagy 16 marad és vagy elveszett a csomagom vagy késik vagy bármi, mert nem mondanak semmit?
Legalább meg lenne adva, hogy most hol van és tudnám, hogy csak várakozik, nem elveszett :D
Értem és írtak valamit? tehát írták, hogy estimated delivery XY, aztán azt túllépte? vagy pont annyi volt? sokat segítene, mert megnyugodnék, hogy minden oké csak késik.
Írták, hogy késik, vagy túlhaladta a tervezett kézbesítést és csak vártál? a csomagkövetés hol állt meg neked? speedpak-al jött?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!