Hogyan érdemes feladni az alábbi küldeményt?
Figyelt kérdés
Termék mérete 10*19*7cm, súlya 300gr ezt egy közepes méretű buborékfóliába csomagolva. Hol érdemes, hol a leggazdaságosabb a feladása?2021. dec. 7. 11:25
1/6 anonim válasza:
Házhozszállítás, vagy el tud menni a címzett egy átadó pontra?
Ha átadó pontra el tudnak menni érte, úgy a legolcsóbb:
MPL csomagautomata: 820 ft
Foxpost automata: 899 Ft
Sima levélként 430 ft
Ajánlottként: 855 Ft
Ajánlott elsőbbségiként (én csak így adnám fel mostanság) 1135 Ft
2/6 A kérdező kommentje:
Belföldi üzleti csomaggal (posta) kis méretűként 1600ft, mennyire lehet megbízható?
2021. dec. 7. 11:56
3/6 anonim válasza:
Megbízható, de iszonyú lassú.
El kell döntened, hogy mi a legfontosabb: a lehető leggyorsabban célba érjen, vagy egyszerűen csak érjen célba, nem baj, ha egy hét.
4/6 A kérdező kommentje:
Annyira lassú lenne?
Feltételezzük hogy most az ünnepek előtt terheltebb a szállítási folyamat, ha holnap feladom nem valószínű hogy bármelyik esetben is odaérne péntekig. Vagy mégis?
2021. dec. 7. 15:34
5/6 anonim válasza:
Én két hete hétfőn adtam fel egy csomagot, ami péntekre ért célba 😳
6/6 A kérdező kommentje:
Az szép :/
Ajánlott elsőbbségivel adtam fel végül, 2 nap alatt megérkezett a címzett részére.
2021. dec. 10. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!