A munkahelyen megcsúsztam az üzebe. Megrepedt a csont a lábamba. 4-es kóddal vagyok táppénzen. Így nem jár a 100 % táppénz? Kevés lett a fizum
Figyelt kérdés
#TP #4 kód
2021. dec. 6. 16:15
1/10 A kérdező kommentje:
Bérpapírt még nem kaptam
2021. dec. 6. 16:16
2/10 anonim válasza:
Így még nem. Csináltatok jegyzőkönyvet az üzemi balesetről. A munkáltatónak le kell jelentenie az oep felé és a kormányhivatal felé.
A 4-es kód esetén nyilatkozni kell a baleset milyenségéről.
Ha azt nyilatkoztad, hogy nem üzemi baleset, akkor 15 nap betegszabi, utána sima táppénz.
3/10 A kérdező kommentje:
Semmit nem töltettek ki csak az ambuláns lapot fénymásolták le. Abba viszont benne van, hogy az üzletbe csúsztam el :/
2021. dec. 6. 16:24
4/10 A kérdező kommentje:
A kollégák szerint sima táppénz lesz a főnök mondta nekik, mert zárás után a felmosott padló miatt volt.
2021. dec. 6. 16:30
5/10 anonim válasza:
Kérdés, hogy zárás után jogosan tartózkodtál e ott (pl. túlóra).
6/10 anonim válasza:
Általában szeretik a munkahelyek elsumákolni, de ez bizony munkahelyi baleset volt. Ha nem készült jegyzőkönyv, utólag cseszheted.
7/10 A kérdező kommentje:
Zárás után kasszát rendezzük, a másnapi váltópénzt, felmosást bár ezt a "túlórát" már nem fizeti
2021. dec. 6. 19:24
8/10 A kérdező kommentje:
:( akkor szép karácsony jön
2021. dec. 6. 19:25
9/10 anonim válasza:
Alapból nem kéne hagynod, hogy ázbæsszanak, 1818as számon adnak tanácsot
10/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta a főnök hóközi utalassal megkapom a többit 😊
2021. dec. 10. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!