Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy egy barátom felajánlja hogy ad kölcsönt bitcoinra? Ő adja a pénzt Én pedig foglalkozom vele Ha nyerünk felezünk a hasznon, ha vesztünk akkor vissza törlesztem neki a pénzét ahogy tudom. .

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 20:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
Azt hogy jó nagy balek a barátod.
2021. dec. 5. 20:41
 2/25 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen barat kellene
2021. dec. 5. 20:49
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy akkora balek. Ha bejön a dolog, akkor nyer rajta, ha nem jön be, akkor még nem veszít.
2021. dec. 5. 20:59
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem is egészséges ilyen üzelmeket bele vinni egy baráti kapcsolatba. Pénzben nincs barátság. Az ilyen sztorikat ismerve kb az szokott lenni, hogy a barát elbukja a pénzt, de visszafizetni már nemigen akarja.
2021. dec. 5. 21:05
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Ja, nyereséget akarja, kockázatot nem vállalja. Szép barát.

Véleményem: nem élnék a lehetőséggel, és a barátomnak se nevezném.

2021. dec. 5. 21:15
 6/25 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem elsőre hogy miért balek? Én magamat éreztem annak...
2021. dec. 5. 21:26
 7/25 anonim ***** válasza:
6 Mert sok ilyen esetben a barát nem fizette vissza a pénzt.
2021. dec. 5. 21:39
 8/25 A kérdező kommentje:
Érdekes ez a nem visszafizetés. Mert ez 2017 végén volt. Tegyük fel belemegyek december vegefele. Egy héttel később kétharmadát erőm. Egy évvel később ötödét. Akkor azt mondja adjuk el hogy legalább azt kapja vissza, s a többit törlesszem. És akkor vagy törlesztem vagy nem. Most meg háromszor annyit érne. Hogy is van ez?
2021. dec. 5. 23:19
 9/25 anonim ***** válasza:

Te vagy a balek, egyértelműen te viseled a kockázatot. Nemhogy közösen, hanem konkrétan te egyedül. Ha árfolyamveszteség van, akkor csak te viseled a terhet, ha nyereség, akkor a barátod viszi a felét. Egyáltalán milyen idokozonkent számoltok el? Mihez képest esik vagy nő az árfolyam, amikor törlesztened kell a barátodnak.

Sürgősen tárgyald újra ezt a "szerződést", mert iszonyúan buta vagy sajnos.

2021. dec. 6. 02:32
 10/25 anonim ***** válasza:
Nem értem mit mondasz
2021. dec. 6. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!