Szerintetek mibe érdemes fektetni most ebben az időben félmillió vagy akár egy millió forintot?
Figyelt kérdés
Vevő vagyok mindenfajta megtakaritású ötletre. 1-3éves időtávlaton gondolkodok. Nem gondolok időközben hozzányúlni a pénzhez.
“Magadba fektess” meg ilyenek nem érdekelnek ez is azért van mert magamba fektettem :).
Válaszok előre is Köszönöm! 20F
2021. nov. 30. 18:09
2/12 anonim válasza:
Kockázatvállalási hajlandóságtól függően az állampapírtól a részvényeken át a legkülönbözőbb kriptovalutákig egész sok lehetőség van. Az a baj, hogy anélkül, hogy ismernénk téged, erre a kérdésre annyira lehet egyértelmű választ adni, mint arra, hogy "mit vacsorázzak ma?".
3/12 A kérdező kommentje:
Közepes kockázat vállaló vagyok, inkább siker orientált.
2021. nov. 30. 18:50
4/12 anonim válasza:
Befektetési jegyek, viszonylag nagyobb részvényaránnyal
6/12 anonim válasza:
50% Btc, 25% Eth, 25% Richter+Telekom részvény
7/12 A kérdező kommentje:
Bitcoinon belül melyik platformon érdemes vásárolni? Kinek mi a tapasztalata?
2021. nov. 30. 22:34
9/12 anonim válasza:
BTC-hez én a Binance-t javaslom:
10/12 anonim válasza:
8-as,safemoonba? Te kretén vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!