A postai csomagfeladás hogy működik?
Figyelt kérdés
Egy ruhát adtam el, átutalja a lany az arat (postaköltség nélkul) es en megyek a postara akkor megmondom hogy fel szeretnem adni de a postaköltség a vevőt terhelje az lehetséges? Ha házhoz szállítással kérem?2021. nov. 27. 19:34
1/8 A kérdező kommentje:
Mármint hogy a csaj előre átutalja a ruha áràt amiben nincs benne a postakoltseg , mivel amikor feladom a csomagot akkor kell majd neki kifizetnie ha át akarja venni.( a postadíjat) ez megoldható?
2021. nov. 27. 19:35
2/8 anonim válasza:
Az a neve hogy portós csomag, ezt mondd mikor feladod.
3/8 anonim válasza:
Legközelebb a postakölts3get is számold bele az árba.
Problem solved.
4/8 A kérdező kommentje:
3. As nem tudom pontosan mennyi a postakoltseg ezert nem szamoltam bele.
2. Es : ez akkor is mukodik amikor a házához küldöm nem pedig a postán kell átvennie?
2021. nov. 27. 19:40
5/8 anonim válasza:
#2: nem biztos hogy maganszemelyek eseten működik ez..
A címzett fizet szolgáltatás az MPL Üzleti csomagszolgáltatásokhoz vehető igénybe.
A
6/8 anonim válasza:
4. Meg tudod nézni a posta.hu -n.
Lemered a konyhai merlegeden és maris latod a díjtablazatban...
7/8 anonim válasza:
Ebben az esetben utánvétel jöhet szóba. De ennek magasabb a költsége. A normál díj duplája.
Vagy becsomagolod, elballagsz a postára, és megkérdezed mennyi a postaköltség. Aztán a vevővel közlód, hogy ennyi és ennyi, utalja, és megy a csomag.
8/8 anonim válasza:
Legutóbb haverral voltunk így csomagot feladni. Simán fel lehet adni csak mondanod kell, hogy a vevő fizeti a szállítást. Persze ha nem veszi át és visszaküldik ahhoz, hogy visszakapd ki kell fizetned a szállítási költséget. Ez így elég fair rendszer szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!