Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol lehetséges kriptovalutát...

Hol lehetséges kriptovalutát vásárolni gyorsan egyszerűen személyi azonosítás nélkül?

Figyelt kérdés
Egyáltalán létezik olyan cég aki ezt tudja nyújtani? Ja és még valami, miért akarják hogy fotózzam le a személyim meg ilyenek mikor csak olcsó alt coinokat szeretnék vásárolni. Hova menjek ahol gyors és egyszerűen mehet ez?

2021. nov. 27. 17:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Remélem ez nem komoly kérdés :D
2021. nov. 27. 18:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Mert?
2021. nov. 27. 19:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Vaci uton az atmbol, utana meg dex-en tudsz swappolni altra... Mondjuk nem lesz sok fele es premiumot is kell fizess de nah...
2021. nov. 27. 19:23
 4/13 A kérdező kommentje:
De miért fontos nekik hogy ki vagyok? Miért mutogassam nekik az okmányom? Nem bitcoin veszek 100 millióért. Ez az egyik a másik meg ezeknek pont az lenne a lényege hogy anonim úgy tudom. Akkor ez se jobb mint a bankok. Egy kutya.
2021. nov. 27. 19:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Mert amikor annó bitcoint bányásztak akkor is kérték személyit? Nem hiszem
2021. nov. 27. 19:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Banyaszashoz most se kernek, a tozsdek meg meg kell feleljenek az aml es kyc elveknek... Csak igy tudnak mukodni... Ha tesla reszvenyt vennel is ugyanigy kene megadd az adataid, ebben semmi uj nincs...
2021. nov. 27. 20:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Sok peer-to-peer exchange-en lehet személyes adatok megadása nélkül.
2021. nov. 27. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Most igazából az a kérdés, hogyan rejtsd el a fekete jövedelmed a NAV elől?
2021. nov. 28. 12:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem. Milyen fekete jövedelem. Menj már a jó édes...
2021. nov. 28. 13:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Alapból bankszàmladdal kell fizetni te hat ökör. Én csak nem értem miért mutogassam a személyes okmányaim bárkinek is
2021. nov. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!