Hol lehetséges kriptovalutát vásárolni gyorsan egyszerűen személyi azonosítás nélkül?
Figyelt kérdés
Egyáltalán létezik olyan cég aki ezt tudja nyújtani? Ja és még valami, miért akarják hogy fotózzam le a személyim meg ilyenek mikor csak olcsó alt coinokat szeretnék vásárolni. Hova menjek ahol gyors és egyszerűen mehet ez?2021. nov. 27. 17:56
1/13 anonim válasza:
Remélem ez nem komoly kérdés :D
2/13 A kérdező kommentje:
Mert?
2021. nov. 27. 19:20
3/13 anonim válasza:
Vaci uton az atmbol, utana meg dex-en tudsz swappolni altra... Mondjuk nem lesz sok fele es premiumot is kell fizess de nah...
4/13 A kérdező kommentje:
De miért fontos nekik hogy ki vagyok? Miért mutogassam nekik az okmányom? Nem bitcoin veszek 100 millióért. Ez az egyik a másik meg ezeknek pont az lenne a lényege hogy anonim úgy tudom. Akkor ez se jobb mint a bankok. Egy kutya.
2021. nov. 27. 19:36
5/13 A kérdező kommentje:
Mert amikor annó bitcoint bányásztak akkor is kérték személyit? Nem hiszem
2021. nov. 27. 19:38
6/13 anonim válasza:
Banyaszashoz most se kernek, a tozsdek meg meg kell feleljenek az aml es kyc elveknek... Csak igy tudnak mukodni... Ha tesla reszvenyt vennel is ugyanigy kene megadd az adataid, ebben semmi uj nincs...
7/13 anonim válasza:
Sok peer-to-peer exchange-en lehet személyes adatok megadása nélkül.
8/13 anonim válasza:
Most igazából az a kérdés, hogyan rejtsd el a fekete jövedelmed a NAV elől?
9/13 A kérdező kommentje:
Nem. Milyen fekete jövedelem. Menj már a jó édes...
2021. nov. 28. 13:39
10/13 A kérdező kommentje:
Alapból bankszàmladdal kell fizetni te hat ökör. Én csak nem értem miért mutogassam a személyes okmányaim bárkinek is
2021. nov. 28. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!