Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nincs érdekeltségem,...

Ha nincs érdekeltségem, hogyan juthatnék milliókhoz?

Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 14:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha egy garast se tudtal csinálni akkor benned a hiba. Én 500 ezerből csinaltam 4 milliót egy év alatt
2021. nov. 28. 13:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Hogy csináltad?
2021. nov. 28. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerencsével is. Akkor pont ment felfelé a bitcoin, így húzta a többi coin nagy részét is. Nyomogattam ki be a coinokat. meg diagrammokat elemeztem mikor hogy rakjam és vegyem ki a pénzt. Viszont én nem mernék már ebbe fektetni max annyi pénzt amennyit nem félek elbukni. Túl vakmerő voltam kb ennyi.
2021. nov. 29. 01:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Jaaa... Meg kezdő coinokba is raktam és a pascal elég durván megugrott pont akkor.
2021. nov. 29. 01:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem rakj minden kezdő coinba egy keveset mindennap nézd és türelmesen várj. Ez ilyen vagy bejön vagy nem. De amúgy meg ha van lovettád akkor valami vállalkozás inkább.
2021. nov. 29. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!