Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A MPL szombaton is szállít...

A MPL szombaton is szállít csomagot? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szép estét.

Lehet, hogy rossz témához írtam, ha igen akkor elnézést kérek ezért utólag :)

Interneten rendeltem egy hete egy kis ketyerét, ami szerda du. 17:00 körül érkezett meg egy kb 70km-re levő postára. Kaptam egy emailt is, amiben az áll, hogy átvétel után 1-2 nap a szállítás, viszont nem érkezett még meg.

A kérdésem az, hogy szombaton szállítanak-e? (Komárom 1-es postáról van szó)?

Előre is köszi a válaszokat

2021. nov. 26. 17:11
 1/5 A kérdező kommentje:

Pótlás:

Ha esetleg létezik feláras szombati kiszállítás, azt hol lehet igényelni? Telefonon, vagy emailben van rá lehetőség?

2021. nov. 26. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten biztosan van szombati kiszállítás ünnepek előtt ha a csomagszám jelentősen nővekszik. De a te környékeden ez nem valószinű. Egyébként meg rendszeresen el vannak rendesen havazva a kiszállítással, ez sajnos náluk normális.
2021. nov. 26. 17:19
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ebben a táblázatban van valami a szombati szállításról és Komáromnál pont ki is van töltve, de nem igazán értem, hogy ez mit is jelent. (Én Budapest környékén lakom, pontosabban 15km-re a fővárostól)

2021. nov. 26. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak a kijelölt helyeken.

Faluban biztos nem.

Van lista arról, hol szállítanak szombaton is

2021. nov. 27. 06:16
 5/5 BlackSword ***** válasza:
A szombati kiszállítás feláras, de csak a feladó módosíthat a szolgáltatáson...
2021. nov. 27. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!