A Decathlon miért szállít most ilyen sokára? A múlt hónapban rendeltem tőlük, akkor a 3. napon itt volt a csomag. Most megint rendeltem: 12 napos szállítást jeleznek.
Múlt hónapban október volt, most meg november végén járunk.
És akár hiszed, akár nem, a Black Fridayen kívül, már a karácsony is hat. Épp tegnapi keresgélés során találtam olyan oldalt, amelyiken azt írták, hogy csak a november 26-ig beérkező megrendeléseket teljesítik ebben az évben. Több oldalon is elnézés kérést találtam: a kiszállítási idő két-háromszorosára nőtt. És mikor a héten két nap alatt megkapott árunak örültem, a futár mondta, hogy egy hét, és nem hogy örülni nem fognak a címzettek, hanem egyenesen háborognak majd, azzal együtt hogy 18 óra helyett 20-21 órára fog végezni. Most néztem az eMAG-on, december 20-ra kapnám meg az árut; mivel csak a megrendelés után adják meg a várható időpontot, azonmód vissza is mondtam a rendelést; pedig augusztusban 3 munkanap alatt megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!