Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Másnak is teljesen el van...

Másnak is teljesen el van csúszva a GLS értesítési és csomagkövető szolgáltatása?

Figyelt kérdés

Tegnap délelőtt rendeltem, és 13 óra körül jött az email a GLS-től, hogy regisztrálta az áruház a rendszerükbe a csomagomat, holnap (azaz ma) kiszállítják. Na innen aztán teljesen le volt maradva a rendszer. Meg akartam változtatni a kézbesítési címet (amire az email is lehetőséget biztosít) de csak este 6 órakor sikerült, előtte azt a választ adta az oldaluk, hogy nincs ilyen csomag a rendszerben. Ma reggelre be is frissült a nyomkövetés, felkerült, hogy megváltoztattam a kézbesítési címet, de azt írták, hogy csak a következő nap fogják kiszállítani. Ma 11:50-kor hívott a futár, hogy megérkezett... 15:20 órakor kapom az emailt, hogy ma kézbesítik 10 és 13 óra között, majd 15:37-kor jött a SMS ugyan erről...

Totál szét vannak szórva. A nyomkövetésben még mindig az van egyébként, hogy még csak az előértesítésnél tart, miközben már kézbesítették.

2021. nov. 23. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:
:(
2022. jan. 28. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!