Euro váltásra melyik megoldás a leggazdaságosabb?
Figyelt kérdés
Januárban egy tanfolyam miatt Ausztriába kell utaznom, 550 euro a díja. Én euros atm-ből akartam itthon kivenni a pénzt (magyar ft bankszámláról), de lebeszéltek róla, hogy ez nagyon költséges. Most eléggé gyenge a forint, érdemes várni vagy marad a pénzváltó? Mindenféleképpen készpénzzel szeretnék a helyszínen fizetni.2021. nov. 23. 12:06
1/7 anonim válasza:
Külföldről az ünnepekre hazautazó ismerős. Középárfolyamon váltasz, mindketten jól jártok.
2/7 anonim válasza:
Nem lehet ott kártyával fizetni...??
Milyen tanfolyam ez?
3/7 anonim válasza:
Revolut kártya (ingyen) és azzal fizeted vagy kinti automatabol azzal veszed ki.
5/7 A kérdező kommentje:
Kérdés utolsó mondata.
"Mindenféleképpen készpénzzel SZERETNÉK a helyszínen fizetni."
2021. nov. 23. 13:02
6/7 anonim válasza:
Keress egy ismerőst akinek forintra van szüksége. Váltsátok középárfolyamon és mindenki jól jár. A hivatalos valutaváltók nagyon nagy árréssel dolgoznak, a bankok meg pláne. A Revolut is jó opció lehet ha rendszeresen utazol külföldre. Nagyon jó árfolyamon váltja át a különböző devizákat egymás között. Az ingyenes számlánál viszont van átváltási és készpénzfelvételi limit is. Ha ezt túlléped akkor díjakat számít fel. Ezen kívül a kártya kiküldéséért is fizetni kell valamennyit. Ha egyszeri alkalomról van szó, nem biztos hogy megéri vacakolni vele.
7/7 anonim válasza:
5: én értem, de azt nem értem, hogy miért.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!