Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék pénzt keresni?

Hogyan tudnék pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Nem szeretném szüleimet terhelni azzal hogy folyton zsebpénzt kéregetek, szeretnék valami megbízható cuccost amivel pénzt kereshetek, legalább napi 400 forintot.

reggel 7-től délután 3-ig suliban vagyok és utána még alkalmanként dolgom van, szóval az állás nem jön be.

akkor gondoltam a google adsense-re, de azt csak 18 éven felül lehet használni. (15/F vagyok) akkor mik a többi lehetőségek? hallottam olyanról ami reklámcsíkot jelenít meg a képernyőm tetején és azért fizetnek, de nem találtam megbízhatónak. tud valaki megbízható pénzkereseti forrást? vagy esetleg ezt a reklám csíkos cuccost használta már valaki?

2010. szept. 4. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Kinőtt ruháidat, megunt számítógépes, PS játékokat, régi könyveidet add el teszveszen vagy vaterán!
2010. szept. 4. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:

ez jó, köszi! :)

erre máskor is rájöttem, de elvetettem, már nem emlékszem miért..

2010. szept. 4. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csináltam a reklámcsíkosat, de órabérre levetítve minimális. Google adsense használható, beszélj a szüleiddel, hogy hivatalosan ők csinálják, de te dolgozol és azt a pénzt odaadják neked.
2010. szept. 4. 23:00
 4/4 A kérdező kommentje:
apám belement az adsense-be csak sajnos neki tartozások miatt és egyéb magán okok miatt nem lehet bankszámlája :S anyám nem menne bele
2010. szept. 5. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!