Már előfordult párszor, hogy benzinkúton nem adnak vissza annyit, amennyi járna, ti szólnátok kis összegért?
Figyelt kérdés
Tehát ma tankoltam 16945 Ft-ért, amiért 17000 ft-tal fizettem, és csak egy 50est adtak vissza, 55 ft helyett. Nyilván ilyen aprónál nem érdekes, de ha belegondolunk napi több100 ember vásárol/tankol, sokan kp-vel fizetnek, mindenkinél eljátsszák ezt, jópár száz/ezer ft-ot zsebretehetnek.
Egyszer valami 80 ft járt vissza, akkor már rászóltam a kutasra, hogy visszajáró? De még ott is kevesebbet adott, kb 60 ftnyit :D
2021. nov. 16. 14:41
1/3 anonim válasza:
igen, mindig szólok, jó hangosan
15.kerületi Shell kútnál ez rendszeres volt, minimum 50 forinttal lehúztak mindenkit akinél volt így visszajáró
egész szép pénzt össze lehet így harácsolnj
2/3 anonim válasza:
Többször is. Ez az egyik oka, hogy ahol tudok, kártyával fizetek.
3/3 anonim válasza:
Én nem csak benzinkúton szólok érte.
Mindegy, hogy mennyi pénzről van szó. Én döntöm el, hogy "otthagyom", vagy sem. Ebből nem engedek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!