Hogyan tudok ethereum tárcát visszaállítani ha meg van a privát kulcs?
Figyelt kérdés
Vissza szeretném állítani a pénzem és számtalan alkalmazást már leszedtem de egyikben sincs olyan funkció hogy be olvassa a kulcsot. Most ez ez esetben másképp működik mint a bitcoin? Hogy állítsam vissza melyik alkalmazás ajànlod?2021. nov. 13. 16:14
1/5 anonim válasza:
Ha amr beirtad jopar alkalmazasba akkor nem hiszem h lesz mit helyre allitani :)
altalaban a szavakat szoktak leirni meg az alkalmazast amibe a tarcat generaljak... Nem magat a privat kulcsot...
2/5 A kérdező kommentje:
Csak egy alkalmazást találtam ami engedte beírni. Trust wallett. Örültem is nagyon de azt írja nem sikerül sajnos
2021. nov. 13. 18:33
4/5 A kérdező kommentje:
Túl régi formátumú kulcs. Az a gond. Viszont akkor nem tudom mi tudnà be olvasni
2021. nov. 14. 22:35
5/5 anonim válasza:
Toltsd le az alkalmazas regi verziojat az biztos elfogadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!