Szép kártyán lévő összeget lehet forintosítani?
Az étkezést leszámítva, nem sok mindenre tudom elhasználni. Így csak gyarapszik a keret, ezért merült fel a kérdés hogy van-e bármilyen lehetőség az összeget átváltani?
Ti mire szoktátok elhasználni és hol?
Nyáron még volt átjárás a "zsebek" között, nem tudom tart-e még és így lehetett olyan "zsebből" fizetni, ami nem az adott kategóriába tartozik.
Átváltani viszont nem lehet.
Kajára és szállásra szoktam elkölteni legtöbbször. Pl. Mekibe hetente "ingyen" eszem. Vagy ha megyünk nyaralni akkor azt is ebből fizetem. De szemüveget is csináltattam már belőle.
Vendéglátáson van az összeg.
Nem lehet, pont az a lényege hogy adott ágakat tamogasson.
Van ahol vehetsz vele élelmiszert nem csak keszetelt, de ott másképp ütik be a rendszerbe. Alapesetben nyilván ezt sem lehetne.
Nekem Ft-ban van rajta megadva az összeg :)
Miért baj, hogy élelmiszert lehet belőle venni, napevő vagy?
Nem írtam hogy baj...
Utána lehet olvasni, az egész szep kártya program a turizmus támogatásáért lett létrehozva.
Nyilván, az tok jó hogy lehet néhány boltban is élelmiszert venni, de ott nem azt írják be mint amit veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!