Mit gondoltok arról, ha valaki félmilliós fizetés mellett csak egy milliót tud félrerakni évente?
Ez mennyire "gáz" szerintetek?
Ha nem innék meg naponta egy cidert vagy valamit és nem cigiznék akkor biztos megmaradna még pár tízezer, de akkor is... tudjátok mekkora drágaság van. Egyáltalán nem is értem, hogy hogy tud valaki 100-200 ezerből megélni. Mi a titok? Hogyan kell vásárolni, enni stb?
Szeretnék egy házat venni a jövőben, de ezzel a tempóval 40+ évembe fog telni
Amikor 170et kerestem, abból is félre raktam legalább 80-at, havonta.
Az egyetem alatt a költségvetésem volt hogy havi 30e is volt, de abból is félretettem 5000-t. :D
Igaz, nem veszek meg mindent, nagyon kevés dologra van szükségem, és egyáltalán nem boldogítanak a tárgyak.
Egyébként neked havi 1 milla is, de akár havi 3 milla is kevés lenne, mert folyamatosan inflálod az életedet, amint feljebb lépsz egy fizetési kategóriát, máris költöd el.
"Saját lakásban lakom, kedves utolsó, nem mamahitelben."
A saját lakást meg nyilván a 300 ezres (korábban valószínűleg még kevesebb) fizetésedből vetted, nem pedig örökölted.
Nem örököltem, a fizetésemből vettem. Mint írtam, a 300ezres fizetésemből évi 2 milliót félrerakok. Kiszámolhatod, hogy Kecskeméten mennyi idő alatt lehet egy panelt ebből megvenni, nem egy agysebészet. Jövőre el lesz adva, mert belekezdtünk a házépítésbe. Kitalálom, a következő gagyi állításod az lesz, hogy a milliomos férjem tart el, ezt megelőzve írom, hogy ő közalkalmazott, nettó 250ezret se keresi meg.
De látom te csak azt hiszed el, ami veked történik, hogy valaki csóró, hogy nem tud félrerakni, hogy nincs saját háza stb. stb. Esetleg eljuthatna a tudatodig, hogy más tud spórolni, de meg nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!