Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bitcoin vasarlas 2x marginon?

Bitcoin vasarlas 2x marginon?

Figyelt kérdés
Van fölös 1 millio forintom, es azon gondolkodtam hogy 2x marginon berakom bitcoinba. Ez kb azt jelenti ha felere esik az ar akkor mindent elveszitek, de ha duplaz akkor 4x penzem lesz. Ki mit gondol errol?

2021. nov. 6. 07:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hat rossz vip levelt neztem, meg regi adatokat, szoval muszaj lesz busd-t hasznalnom es ott 0.04 szazalek a napi
2021. nov. 8. 14:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Bemesz oda h trade, alatta margin, kitoltod a kerdoivet, es maris tudsz tradelni marginon
2021. nov. 8. 14:58
 13/19 anonim ***** válasza:
pl hogy ha van 0.01 btc ezt felrakom 3 szoros marginon akkor a napi feet miből veszi le ha nincs feltöltve usdt-m?
2021. nov. 8. 15:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs, de tenyelg, tul komplikalt volt a leiras szart se ertettem meg. Valahogy ugy van hogy szamol valamit es az ossz portfolio ertekebol ketyeg le, nem kell kulon felre tegyel penzt amibol vonja. Van valami risk csuszka az ha eleri az 1 et minent elbuktal :)
2021. nov. 8. 15:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Krakenen shortoltam már az is bonyolult ott is az összegből vonja amit beraktál.
2021. nov. 8. 15:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, hogy a díjakat se érted, meg hogy általában hogy működik az egész. Nyugodtan toljad bele az 1 millát. Sok sikert, én szurkolok neked :)
2021. nov. 8. 19:17
 17/19 A kérdező kommentje:
Ez a baj veletek, tulkomplikaljatok :) nem kell tul sok esz penz kereseshez, foleg ha kriptoba fektet az ember, na de, 2 honap mulva meglatjuk igazam lesz vagy sem
2021. nov. 8. 19:58
 18/19 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣 Ismerős ez az érzés kérdező. Rolls Royce márkaképviselet számát meg tudom adni ha gondolod.
2021. nov. 8. 20:43
 19/19 A kérdező kommentje:
Kosz nem kell, van mar egy teslam :)
2021. nov. 8. 20:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!