Jófogás háztól, házig szolgáltatásnál mi történik ha a vevő nem veszi át a terméket?
Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 11:21
1/7 A kérdező kommentje:
Vagyis kell-e fizetnie az eladónak a postázgatást?
2021. nov. 3. 11:21
2/7 anonim válasza:
Kérd előre az árat postaköltséggel együtt, ne te szívj, amiért más nem tudja, mit akar. Itt is milllió kérdésnél biztatják az embert, hogy ha meggondolta magát, ne vegye át...
3/7 A kérdező kommentje:
Előre én se fizetnék senkinek.
Én se vagyok a híve ennek a postázgatósdinak egyébként.
Viszont a jofogáson ugye a vevő rendeli meg. Szóval lehetséges, hogy őt "veszik elő"
2021. nov. 3. 20:21
4/7 anonim válasza:
Visszakerül a feladóhoz, akinek ki kell fizetnie a plusz postát. Tudom, sokan javasolják, hogy senki ne fizessen ki előre senkinek semmit, de eladóként nagyon lutri ez így a szeszélyes vevők miatt. Én ezért szeretem a Vaterát, mert ott az értékelési rendszer miatt megbízhatóbb felek találnak általában egymásra. 😊
5/7 Csuri76 válasza:
Vissza kapod a terméket a háztól-házig szállításnál.Tudom mert nemrég így jártam csak akkor vonják le a szállítás díját ha sikeres az átvétel,de ez le is van írva a jófogás oldalán.
6/7 anonim válasza:
"Vissza kapod a terméket a háztól-házig szállításnál.Tudom mert nemrég így jártam csak akkor vonják le a szállítás díját ha sikeres az átvétel,de ez le is van írva a jófogás olda"
Hol ír ilyet mit hazudozol?!
Amennyiben a vevő a határidőn belül nem veszi át a csomagot, a FOXPOST visszaszállítja azt a feladási csomag-automatába, amelyről Viber vagy SMS üzenet formájában értesíti az eladót, akinek 3 napja van a visszaszállított csomag átvételére. Át nem vett csomag visszaszállításának várható ideje 1-1,5 hét, valamint költsége 1499 Ft, amely az eladót terheli.
7/7 anonim válasza:
Jófogás háztól-házig szolgáltatás nem Foxpost hanem GLS. Nekem is visszahozták a laptopot , mert nem vette át a vevő. Nem kellett fizetnem semmit. Csak ebben az esetben nem kell fizetned a visszaszállítást. Posta,fox,stb utánvétnél fizetni kell a visszaszállításért. Ott érdemes előre elkérni a postaköltséget. Én úgy szoktam és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!