Aranypiac.hu Valóban arany az arany amit árulnak? Valaki vásárolt már esetleg adott el?
A sűrűség képlete alapján,
pontos tömeg és hosszméréssel leellenőrizhető. Én már vásároltam náluk többször és ők valóban aranyat árulnak. Nem gagyi cég.
Köszi ez sokat segített. Ennyit azért én is tudok. Ha egy élelmiszer boltról kérdeznék, hogy szoktak-e lejárt terméket direkt kirakni a polcra, hogy eladják, akkor azt válaszolod, hogy nézd meg a lejáratot? Csak mert egyrészt nem tudsz úgy vásárolni, hogy mindig mindent megnézel, másrészt a dátumot át lehet ütni. Inkább a tapasztalat a bolttal kapcsolatban amire a hasonló kérdésnél kíváncsi az ember, hogy mennyire vigyázzon vagy inkább totál elkerülje.
Gondolom (mivel még nem vásároltam, ezért kérdezem) nem úgy van, hogy kapsz egy mérleget meg mindenféle műszert amivel vizsgálgathatod, plusz egy periódusos rendszert, hogy tudd az arany tulajdonságait és megállapítsd, hogy a súly, sűrűség és térfogat alapján stimmel-e. Főleg ha lapokban veszed és nem egy 1kg tömböt. Tehát utólag én is okos leszek ha majd tudok méricskélni, mert a kezembe lesz és otthon az ember tudja vizsgálgatni, de akkor már késő ha nem megbízható a cég. Amúgy nem csak ólom létezik az csak egy példa volt.
Egyébként ez nem kémia? Elég régen voltam hetedikes, de úgy emlékszem kémiából tanultuk az anyagok sűrűségét és a periódusos rendszert. Ja és szerintem nem alap, hogy az ember ismerje a hetedikes akár fizikát, akár kémiát vagy matekot, amikor vásárolni megy, akármit is vesz. Mert a szavaidat így értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!