Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit kerestek és tesztek...

Mennyit kerestek és tesztek félre egy hónapban?

Figyelt kérdés

Érdekelne,hogy ki mennyit leres és tesz fére egy hónapban.

Én egyetem utolsó félévét taposom(már csak szakdoga,államvizsga),mellette gyakornok vagyok egy multinál 260ezer nettót keresek 40 órában. Anyukám fizeti az albérletemet ami havi 100ezer.

Fix kiadásaim a rezsi,ami 30 ezer, kondi 10ezer, telefonszámlám 10 ezer, kaja +ruha,egyéb kiadás pedig olyan 80-100ezer körül szokott lenni,változó mikor mit kell vennem éppen.

Tehát olyan havi 100 ezret tudok félrerakni,de van amikor ritkán félretettből költök utazásokra.

24L

2021. nov. 1. 22:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%

17-es te hol élsz egyébként? :)

1 400 000 Ft bruttónak már 900 felett van a nettója, ennyit pl. egy sima senior fejlesztő megkeres egy nagyobb multinál.

Te meg úgy beszélsz róla, mintha palotában kéne élni meg lambóval járni ennyiből.

2021. nov. 2. 13:57
 22/27 anonim ***** válasza:
36%

Nem áll össze. Ha egyedül élsz, akkor minek a 60 milliós ház? A visszhangot akarod tesztelni? Ha meg párod van, akkor a 100 ezer forintos albérlet biztosan kicsi. Azon kívül a hitel nem az ördögtől való, lehet azt ésszel is felvenni.

Ekkora bevétellel 8-10 év alatt letörlesztenéd és nem kéne addig az albérletben lenni. Az albérlet szerintem nagyobb hülyeség, mint a lakáshitel. Én 32 éves koromig inkább a szülőkkel éltem, mert addigra tudtam magamnak saját lakást venni, annak meg semmi értelmét nem láttam, hogy ugyanabban a városban albérletet fizessek.

Fele annyi keresek, mint te, ebből nem tudom megoldani hogy a lakást házra cseréljem, de ha ennyit keresnék, akkor tutira megtenném.

2021. nov. 2. 13:59
 23/27 anonim ***** válasza:
82%
Párommal együtt 450. 110 félre, rezsi 80 kb. vitaminok 10, 120 kaja+háztartási fogyóáru, fejenként 20-20 ezer költőpénz személyes felhasználásra pl: ruha, könyv, gép, stb. Kb 20 óvoda kaja+foglalkozások. A maradékot pedig egy olyan “puffer tartályba rakjuk” amivel magunknak tudunk 2-300 ezerig hitelezni így megspórolhatjuk a külsős kamatokat.
2021. nov. 2. 14:10
 24/27 anonim ***** válasza:
86%
#22 Nem 60 millios haz kell, hanem 60 millio megtakaritas. Nyilvan nem akarom lenullazni magamat, ugy tervezek ilyen meretu kiadast, hogy maradjon utana is boven, ne kelljen pl. emiatt hozzanyulnom a hosszutavu befekteteseimhez.
2021. nov. 2. 14:14
 25/27 anonim ***** válasza:
35%

#24: Oké, egy házra való pénz, plusz kb 1 évnyi kiadásnak megfelelő megtakarítás + még éves nyaralásra félre tenni, de ettől többet?

Nem értem azokat, akik hatalmas összegeket halmoznak fel. Az élet rövid, a pénzt nem viszed a sírba!

2021. nov. 2. 14:28
 26/27 anonim ***** válasza:
62%
Masok az igenyeink, nincs ezzel semmi gond. Kozepiskolas eveimet vegigbuliztam, egyetem elso evet szinten, aztan meguntam. Utazgattam sokat, aztan meguntam azt is. Most karriert epitek es epitkezni szeretnek majd. De van pl. olyan hosszutavu tervem is, hogy 50-es eveimben befejezem a munkat es effektive nyugdijazom magamat. Ahhoz is eleg komoly toke kell.
2021. nov. 2. 14:43
 27/27 anonim ***** válasza:
73%
#26: Hát az nem rossz cél. Én nem voltam nagy bulis középsuliban, a karrierem is lassan indult, elcsesztem egy csomó évet olyan munkakörben, ahol pár hónapnál többet nem lett volna szabad, későn csináltam meg az egyetemet. Harmincas éveim közepére értem el egy jó színvonalt. Viszont mivel nincs gyerek, most szeretnék utazgatni, így nekem nem feltétlen cél a nagy ház, inkább világot látnék, mert pl. még az öreg kontinensről eddig nem tettem ki a lábamat.
2021. nov. 2. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!