Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol, és hogy tudok venni...

Hol, és hogy tudok venni saját bitcoint? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés

Sajnos a pénzem erre nem elég. De játszunk el a gondolattal, ha lenne, hogyan tudnék beszerezni egy db bitcoint, vagy más kripttovalutát, ami csak az enyém.

Nem függők brókerektől, senkitől, megvettem, tárolom. Hol kell venni ilyent?

2021. okt. 29. 16:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem csak egy egészet tudsz birtokolni, szóval simán vehetsz úgy is, hogy nincs egy kerek egészre pénzed.

Venni váltónál tudsz, ahonnan kiutalhatod a saját tárcádra, és tárolhatod ott, mindenkitől függetlenül.

Vagy ha vállalsz ilyen rizikót akár magánszemély eladót is kereshetsz, és akkor váltó sincs, sem bróker, semmi, közvetlen a walletedre kapod a kialkudott ellenértékű kriptot.

2021. okt. 29. 17:07
 2/13 A kérdező kommentje:

A váltókat hol találom? Ez egy website, vagy fizikai hely lenne esetleg? Vagy valuta váltóra gondolsz? Saját tárcát hogyan, hol szerezhetek be?

Köszönöm a segítséget

2021. okt. 29. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Venni barkitol tusz akinek van, de a leg megbizhtobb sztem brokernel venni.

Tárolásához meg ajanlom a ledger hardware walletet

2021. okt. 29. 17:59
 4/13 A kérdező kommentje:

Tudsz nekem konkrét helyet mondani, ahol vehetek, és az az enyém?

Senki nem dumál bele mikor adom el, avgy mit csinálok vele?

2021. okt. 29. 19:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Vásárolsz egy Ledgert hivatalos forrásból.

Ez olyan mint egy pendrive. Kipostázzák, csinálsz rajta egy resetet.

Majd generálsz hozzá egy 24 szavas privát kulcsot amivel vissza tudod állítani a számlád ha elromlana a ledger + csinálsz a ledgerhez egy jelszót.

Ha ez meg van leírod egy lapra a 24 szavas kulcsot, ezt a lapot adják a ledgerhez.

Ezt a lapot kettévágod és eldugod 2 különböző helyre, így ha bárki meg is találja nem tud vele mit kezdeni. Fontos, hogy ne fényképezd le! Ne legyen digitális nyoma!

Majd letöltöd a Ledger oldaláról a Ledger Liveot.

Itt generálsz egy Bitcoin számlát ha rácsatlakoztatod a ledgered a gépedre.

2. Felmész egy váltó oldalára, Binance vagy Coinbase-t ajánlom ezek a legnagyobbak, elutalsz pénzt a számládra majd limit megbízásba vásárolsz bitcoint az olcsóbb. Ha nincs bankszámlád akkor kereshetsz a neten magánszemélyeket is akik eladnak neked kp-re viszont ennél az ügyletnél figyelni kell arra, hogy előszö kis összegért vegyél a bizalom miatt.

3. Amint meg van a bitcoinod kiutalod a hideg tárcádba és eldugod a ledgeredet valami biztonságos helyre. Ez azért is jó mert nem tárolod a kereskedői oldalon így ha meghallna az oldal valami miatt te hozzáférsz a számládhoz, mivel az hideg tárcád van.

2021. okt. 29. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Kraken binance coinbase, nekem a kraken a kedvencem.

Az meg h senki nem dumal bele eleg erdekes... Mert amig nem veszel nem vagy fogekony a hirekre, utana meg hirtelen mindenhol azt mondjak h venni kell 10 percre ra meg eladni... Szoval mindig mindenki beleszol, de a te kezedben van a dontes

2021. okt. 29. 22:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nagyjából kezd körvonalazódni ez a dolog. Hasznos, érthető válasz volt :)
2021. okt. 29. 23:25
 8/13 anonim válasza:
Revoluton is lehet, szerintem az a legegyszerűbb :)
2021. okt. 29. 23:49
 9/13 anonim ***** válasza:

"Revoluton is lehet, szerintem az a legegyszerűbb :)"

Lehet, csak ott nem bitcoint kapsz, hanem egy indexet, amit nem tudsz kiutalni a bitcoin számládra.

2021. okt. 30. 00:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Ez a ledger usb porton keresztűl csatlakozik a számítógéphez?
2021. okt. 30. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!