Mit jósoltok a dollár árfolyamra 3-6 hónapra?
Figyelt kérdés
elég magas most, lesz még 300 alatt? akár 1 éven belül?2021. okt. 28. 12:25
2/13 anonim válasza:
Hatalmas gyengülést várt mindenki tudván, hogy kinyomtak 2000 000 000 000 dollárt fedezet nélkül, erre felment az értéke, a Ft tovább esett!
3/13 anonim válasza:
Az 5 év nagy részében 300 alatt volt, úgyhogy én arra fogadok, hogy visszatér erre a szintre bőven 1 éven belül.
4/13 A kérdező kommentje:
#3 hát volt hogy 10 évig 140 volt a swájci frank.. most 5 év alatt 300 fölé ment..
a dollár 250 körül mozgott... most 330
2021. nov. 23. 08:40
5/13 anonim válasza:
Nem látunk többé 300 forint alatti dollárt. Hacsak nem lesz armageddon.
6/13 anonim válasza:
Lassan 400 lesz, vicces így visszaolvasni ezeket a kérdéseket.
7/13 anonim válasza:
Ez van, nem jött be a tippem :)
Fogjam rá a háborúra? :) Február 20-án még 315Ft volt egy dollár :(
Tanulság készülni kell a váratlanra is. :)
8/13 anonim válasza:
315nél kellett volna venni. Én 338nál vettem, már így is qrva nagy pluszban vagyok. Viszont eurot bepánikolva vettem 385ért. Azzal még várnom kell, hogy pluszba legyek.
10/13 anonim válasza:
2:
Ja, de közbencaz eurónak végig a dollár alatt volt az alapkamata. Nem csak a monetáris pénz határozza meg a piacon lévő pénzmennyiséget, hanem a hitelezés multiplikátor hatása is. Az értékét pedig nem csak, hogy mennyi van, hanem hogy mekkora a kereslet, illetve mennyire használják a reálgazdaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!