Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tegyek félre ennyiből?

Hogyan tegyek félre ennyiből?

Figyelt kérdés
Nettó 310 a fizetésem, 100-at le kell adnom a férjemnek a lakásra, rezsire, mert ezeket ő fizeti. Kajára elmegy csak az én fizumból 80 ezer havonta plusz szinte minden hónapban van vagy magánorvos vagy valamilyen nem várt kiadás. Úgy számolom, hogy ha nagyon összehúzom magam, olyan havi 80-100 ezret tudnék félretenni, ti mibe raknátok? Köszi!

2021. okt. 27. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

10:

Nyilván ha főzöl, akkor olcsóbban jön ki, de nincs mindenkinek ideje főzni.

De, igenis van értelme lebontani napokra. Napi 2666 Ft a havi 80 ezer. Ha kifőzdében eszel, csak az ebéd alsó hangon 2000 Ft, a többi 666 Ft nem sok.

2021. okt. 27. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Teljes mértékben félrevisz ez a napi összegben való gondolkodás. Én ma kb. 300 ft-ból laktam degesztre magam az elméleted szerint, éven is kellett volna hallnom szerinted, mert ennyiből nem lehet egészségesen enni. Vagy mégis.
2021. okt. 27. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

12:

De ember, nem azt számolom napi szintre bontva, hogy aznap mennyit vásárroltam, vagy mennyi alapanyagot használtam fel, nyilvan a bevásárlasokat leosztom napokra. Vannak napi, heti és havi szinten is jelentkező költségek az étkezésben.

1000 Ft-ból például az én étkezésem semmilyen spórolósan sem jön ki, sokszor becsültem már meg. Na jó, úgy talán igen, ha teljesen abbabahagynám a testmozgást, csak akkor a kerékpárral munkába járást is abba kellene hagynom, akkor viszont máshol jelentkeznének plusz költségek. Hosszútávon meg az egészségem bánná.

2021. okt. 27. 15:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Szoktam főzni, de nekem IR-diétát kell vinnem, a férjem sokkal több húst eszik mint én (fizikai munkás), a gyerek miatt meg kell minden napra zöldség, gyümölcs. Nincs pazarlás, ennyi az annyi sajnos. Nincs kertünk, az biztos sokat segítene.
2021. okt. 27. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!