Ez a kriptovaluta portfólió szerintetek mennyit ér majd 5 év múlva?
Tippeket várok, aztán 5 év múlva leírom mennyit ér :)
Jelenlegi értékük euróban:
SOL: 1.5 €:285
Safemoon: 99M €:215
ONE: 590 €:170
ETC: 3.5 €:170
HVI: €:110
Összesen 950€/1100$
#2 hú de okos vagy, nézd meg 3 éve mennyit ért a BTC vagy ETH, és nézd meg most. Gondolom akkor is ekkora szakértő voltál, proli.
Többieknek köszi a normális választ :)
Ezt a SOL/ONE ára fogja meghatározni, a másik három rég lenullázódik addigra, persze lehet, hogy ez a kettő is.
Megkérdezhetem, hogy miért 5 évre tervezel ilyen random gagyi "portfólióval"? Miért ETC-d van ETH helyett? Mert ócsóbb? Miért a bitcoinnal vágsz vissza a kettesnek, amikor neked safemoon-od van?
ETC: Mert ATH felénél van jelenleg az ára. Azonkívül a jelenleginél jóval olcsóbban vettem.
Azért Bitcoinnal és Etherrel vágtam vissza, mert anno évekkel ezelőtt föltettem itt egy kérdést és akkor is hasonló, sértő és lehurrogó válaszok érkeztek. Aztán látjuk mi lett. Solana szerintem ETH jelenlegi árának a felét eléri majd.
Én a SOL miatt 5 ezer dollár felettire tippelek.
A SOL jobb lehet az Ethereumnál is, (market capot tekintve), így egy 10-szereződést se tartok lehetetlennek, viszont 5 év alatt az Ether is emelkedni fog, így a SOL esetében ez lehet akár 20-szoros is.
Na ki vett mán BitcointOT? Bírom amikor így mondja a sok gyökér. Egyszer megkérdeztem az egyiket, hogy mi az a BitcoinT? Azt mondta, "hát amikó nem köll dógozni, aszt dő a lé"
Na ezek a primitív prolik akkor fognak belőle profitálni, mikor én pápa leszek. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!