Havi minimum mennyi a versenyképes jövedelem?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 22:08
2/13 anonim válasza:
Egy kezdő Baranya megyei raktárosnak bruttó 350.000 HUF, egy veterán pesti bankárnak bruttó 1-1.500.000 HUF.
3/13 anonim válasza:
A bankarok nem keresnek annyit. Premium banki tanacsado 15 evvel netto 500 at se keresi meg...
4/13 anonim válasza:
A bankár meg a banki tanácsadó azért nem ugyanaz.
5/13 anonim válasza:
Pesten egy jó teruleten, szakmai csúcsteljesitmeny kozeleben 1-1.5M. Minden más pedig szakma és régió fuggvenye.
6/13 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy bruttó 1,5 millió. Nekem legalább is.
7/13 anonim válasza:
Ha azért kérdezed, mert ez van az álláshirdetésben, akkor ki kell ábrándítsalak: szaros 180-200 ezrekre képesek odaírni, hogy versenyképes.
8/13 A kérdező kommentje:
És minek teszik ha az is hamar megtudja hogy kamu a szöveg aki nem ért hozzá?
2021. okt. 25. 11:39
9/13 anonim válasza:
Mert a "versenyképes fizetés", az nem egy egzakt szám, hanem csak egy HR bullshit és csak annyit jelent, hogy "kb ugyanannyit kapsz, mint más cégnél ugyanezért a munkáért".
Ergo a munkakörtől és tapasztalattól függ. Egy utcaseprőnél a bruttó 180 ezer a versenyképes fizetés, egy senior szoftverfejlesztőnél meg 1,5-2 millió.
10/13 A kérdező kommentje:
Végülis nekem még azt kell leírni egy motivációs levélben hogy a gyermekkori álmom hogy egy ilyen szar cégnél dolgozzak szarert hugyert. Csak persze nem pont ezekkel a szavakkal, hanem hasonlóan megszépítve.
2021. okt. 25. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!