Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mostanában már délután/délben...

Szofiiiis kérdése:

Mostanában már délután/délben fogják utalni a diákhitelt?

Figyelt kérdés

Legutóbb, hogy hamarabb utalták ki a szeptemberi összeget, az megjött szeptember 7.napjan 11 óra után.

Korábban viszont már 6 és 8 óra között utalták. Azt gobdoltam a délután csak egyszeri alkalom. Vagy most már ez lesz, hogy nem.a reggeli órákban érkezik meg?

(Bocs ha spam)

2021. okt. 15. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Régen minden hónap 15.-én, ha az hétvége vagy ünnepnap, az előtte lévő utolsó munkanap utaltak, ami az első ciklusban, reggel 8-kor érkezett. Elvileg ez nem változott azzal, hogy a szeptemberit a visszaigazolás után rögtön utalják.
2021. okt. 15. 09:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Én sem hallottam változásról, de ezért tartom érdekesnek, hogy mar lassan 10 óra es még nem érkezett meg...
2021. okt. 15. 09:56
 3/5 anonim válasza:
Nekem se jött még meg pedig szeptemberben 7.-én utalták... kezdek aggódni :(
2021. okt. 15. 10:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem gondolom akkor atallnak a delutanra.. vag ugyanugy del kornyeken jon meg.. ha valami lenne gondolom azoktak volna mar legalabbis remelem..
2021. okt. 15. 10:24
 5/5 anonim válasza:
Na, megjött.
2021. okt. 15. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!