Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történne, ha a tanárok...

Mi történne, ha a tanárok bérét felemelnék 400-500 ezer forintra?

Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 08:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
#10: És szerinted a magániskolát az emberek mekkora hányada tudja megfizetni? Az eredmény így is úgy is egy generációnyi tanulatlan idióta.
2021. okt. 11. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Már most is azok az emberek nagy resze. Ostoba, gondolkodni nem tudo, a szar kozoktatas miatt.

Az oktatas szinvonala mar a 90-es evek ota egyre szarabb.

2021. okt. 11. 15:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Meg annyit az utolso valaszomhoz, hogy mar most nagyon rossz az oktatas szinvonal, meg is nezheti a pisa felmereseken elert eredmenyeket.

Amugy a hatalmat nem erdekli, illetve a motivalatlan tanarok nagy reszet sem, hogy mi lesz a fiatalokkal.

A tanarok nagy resze alkalmatlan, egy betanitott munkas.

2021. okt. 11. 15:07
 14/15 anonim válasza:
83%

#8-as válaszolónak:

Hú, de könnyen ítélsz és vagdalkozol... Fegyvert nem tartanak a fejemhez. De a gyerekeimnek enni kell adni. A rezsit ki kell fizetni. Télikabát kell. Meg gyógyszer.

Átképzést akkor vállalhatsz, ha ki tudod gazdálkodni a keresetedből és az idődből. Én nem tudom, pedig a Pepcoban veszek a ruhát és az Aldiban a kaját. Jobban fizető munkakör? Mesélj még, hova kellenék? Ugyanis másfél éve keresek munkát. Lett volna jobban fizető állás. Reggel héttől este tízig és hétvégén, ünnepnapon is elvárt rugalmas munkavégzéssel már megkerestem volna a nettó 300 ezret is. Csak a családomat nem látom.

A gyermekvédelemből jöttem el. Tudod, ott milyen munkát végeznek mennyi pénzért, milyen kockázat mellett?

Mesélj milyen munkát ajánlasz nekem onnan a magas lovacskáról?

2021. okt. 11. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#14: Tudom milyen reménytelen a tanári pálya sajnos. Éhbérért kell dolgozni, a normális helyekre kihalásos alapon lehet csak bekerülni, ahol meg van nyitott állás, ott a gyerekek olyanok, mint egy csürhe.

Nekem a feleségem és a húgom is eredetileg pedagógus. Egyikük sem dolgozik a pályán, mert kevesebb ideggel többet tudnak keresni máshol. A húgom el se kezdett tanítani, a feleségem 4 éve adta fel végleg, mikor a cigány hülyegyerek az iskola folyosóján szólt be neki és villogtatta a kést.

A baj az, hogy a kúrmány nem akar ezen változtatni, mert a tanult, okos emberek a mostani rendszer ellenségei. Orbánnak a buta, tanulatlan barmok kellenek, akik nem gondolkodnak. Ezért nem költenek az oktatásra. Bezzeg a botlábú focisták, akik még Albánia ellen is kikapnak KÉTSZER, azokba öntik a pénzt.

Ilyenkor sajnálom, hogy nem Finnországban élek. Ott az oktatásba öntötték a pénzt, meg is látszik a pozitív eredmény.

2021. okt. 12. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!