Hogyan lehet átverni valakit crypto platformon?
Pl ezen. Van egy közvetett ismerős. De én nem bízom benne. Nem igazán ismerem. Az ismerősöm ismerőse. Alapvetően otp planétában van a pénzem, azt ismerem. Erről nem tudok semmit és nem is terveztem itt semmit, mert nem bízom ebben a platform bán sem. Mondtam az illetőnek, hogy kipróbálhatjuk, de nem saját pénzzel. Mivel Ő nagyban nyomja 10000-20000 dollárral, így mondta, hogy kérjek egy gyűjtőkódot az ügyfélszolgálattól és az alapján átutal 200 dollárt és megmutatja mi és hogyan működik. Szóval megmutatta mit kell és mikor csinálni. Lett is kb 25% haszon negyed óra alatt. Viszont most felajánlotta, hogy menjünk be nagyobb piacra, ahol 5000 dollár az alsó limit. Ad 2000et és rakjak be 3000et mellé. Nekem nem tetszett az ötlet. Szóval nem csináltam. De aki ismeri ezt, miért éri meg ez neki? Illetve, hogyan tud átverni valakit ezen keresztül. Kíváncsi vagyok.
Nagyon gyanús sztm ez.
Szia.Én nem igazán értek az ilyenekhez viszont néztem egy videót erről pár napja,lehet tud segíteni neked.
Szerintem a megközelítés hibás. Nem kell kitalálnod pontosan hogyan fog átverni, ahhoz hogy belásd, 2000 dollárt bízni valakire, akit alig ismersz, nem jó ötlet.
Lehet, hogy az oldal kamu, és gyakorlatilag lenyúlják a pénzt. Vagy "befektetik" valami shitcoinba, amit az ismerősöd pumpál. Millió módja lehet, hogy az egész 5000 dollár elvesszen, de ennek a 99 százaléka, a te tudtod nélkül, az ismerősöd egy másik fiókján jelenjen meg. Ő majd azt mondja, hogy szorri, ezt most bebuktuk, de valójában csak te buksz kétezret, ő meg nyer rajta.
Amúgy gondolkozz csak logikusan: ha a 25% negyed óra alatt fenntartható lenne, akkor egy ezresből 2 nap alatt milliárdos lenne valaki. Szóval a másik lehetőség, hogy az ismerősöd nem csaló, hanem szerencsejátékos. Pont olyan napot fogtál ki, amikor nyert, de a szerencse nem egyenlő a tudással.
100% kamu lehúzás, erre a szót is kár vesztegetni. Semmilyen körülmények között ne utalj ennek a csávónak egy fillért se, mert megbánod. Ez az "ötezer az alsó limit, aggyá hármat, a többit majd én hozzáteszem" a legátlátszóbb trükk ami létezik.
Blokkold ezt a gyökeret, ne is dumálgass vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!