Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha elhagyom az albérletet,...

Ha elhagyom az albérletet, akkor a közjegyzői kötelezettségvállalási nyilatkozatból hogyan tudok a legolcsóbban kijönni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy 2 lannyal laktam ott, tehat a 3-unk neve kerult a kotelezettsegvallalasi nyilatkozatba.

Nekem hamarabb el kell hagyni a varost, igy nem tudom tartani a hatarozott idot,ami a szerzodesbe van foglalva.

Ugy jarok jobban, ha belekerul a neve egy uj szemelynek a helyemre a szerzodesbe, vagy pedig ha egyoldaluan beadok egy nyilatkozatot,hogy kikoltozok?

2021. okt. 8. 19:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolom az is benne van a szerződésben, hogy ilyenkor milyen kötelezettséged van.

Többnyire az, hogy a határozott idő végéig ki kell fizetned a bérleti díj Rád eső részét még akkor is, ha előbb hagyod el végleges szándékkal az ingatlant.

Olyan módon, hogy beadsz egy nyilatkozatot, nem hiszem, hogy ki tudsz lépni egy ilyen kötelemből, hiszen a kötelezettségvállalás céljával éppen hogy szembe mennél vele.

2021. okt. 9. 06:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!