Solana vélemények?
Az elmult 10 ev alapjan sokkal kevesebb dolog van amibe nem erte meg befektetni mint amibe megerte. Cryptora ez hatvanyozottan igaz.
Ezt szamitasba veve, en altba nem rakok penzt
Oké, akkor altokba nem nagyon éri meg csak BTC.
Csak amiatt gondoltam még altokba mert nincsenek millióim
BTC-be tudnék fél milliót fektetni.
Altok kozul adát solanat xrp-t, sellar, dogecoin, eost nèztem eddig
Én kb 50% btc
30% eth
20% altok
Így osztanám meg, ha most szállnék be
Doge körülbelül szerencsejáték.
Xrp is azért necces
Solan már ki sem tudom számolni hogy hány százalékot emelkedett idén, ezért nem hiszem h a többi althoz képest nagyot fog még emelkedni
Stellar, eos lehet hogy jó
Illetve ma nézegettem a chartokat. Jelenleg a Polkadot nagyon jól mutat. Benne van egy kilövés
Szerintem fektess a 100 legnagyobb kriptoba egyenlő arányban, bár a doge, xrp-t én is ki hagynám.
Mások azt mondják hogy max 20 coinba fektess, az is egy jó stratégia.
Mindenesetre én úgy csinálnám hogy kis tételben venném folyamatosan, minden nap. Az hogy esik vagy emelkedik, ne befolyásoljon.
Rendben eddig 8-ba fektettem be , tervbe van még 5.
Solana szerintem se fog már nagyot menni.
A polkadot is elég sokat ment mostanában
8 vagyok, szerintem 1-3 éves időtávon azok is sokat fognak menni. A következő időben szerintem az összes defi coin népszerű lesz.
Az egy alapszabály hogy ha egy coin nem bukik be (mondjuk úgy mint az xrp) akkor nem kell foglalkozni vele hogy mennyit ment, mennyit esett stb.
Pár év alatt plusszos lesz, nem is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!