Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire kockázatos az állampa...

Mennyire kockázatos az állampapír?

Figyelt kérdés
Tervezzük, hogy felvesszük a babavárót, de van lakás meg most költeni sem kell semmire, szóval MÁP+-ba tennénk. Eléggé aggaszt a kormány költekezése (600 mrd szja visszatérítés, 13. havi nyugdíj stb) közvetlenül a választás előtt. Ha becsődől az ország, akkor az OBA véd de elég hamar kifulladhat az OBA pénze is ha mindenki egyszerre akarja majd...Befagyaszthatják az állampapír kifizetését? Az elég öngyilkosság lenne nem?
2021. okt. 4. 10:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8# "Az szja visszatérítés meg a 13. havi nyugdíj visszaállítás mértéke is a gazdasági növekedés mértékéhez volt kötve. Ha teljesül a feltétel, az azt jelenti, hogy van miből kifizetni ezeket."

Azt hittem már, hogy az 1500 milliárdos kötvénykibocsátásból finanszírozták, én kis butus :)))) te se hiszed el, hogy van miből...Amúgy én 1 forintot se kaptam mert még nincs gyerek szóval Orbán elmehet a p...ba

2021. okt. 4. 13:06
 12/13 anonim ***** válasza:
37%

#11 és a babaváró? Ha több gyereked lesz, vissza se kell fizetni.

De ne aggódj, ha az ellenzék kerül hatalomra, ők nem osztogatnak majd a nyugdíjasoknak meg a családosoknak, megtartják maguknak.

2021. okt. 4. 13:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Még egyáltalán nem biztos, hogy megadják...majd ha a számlámon lesz akkor elhiszem.

Jó dolog persze, hálás is leszek érte ha megkapjuk de ennek is van rossz oldala. Itt például majdnem 3x annyiba kerül 1 lakás mint 5-6 éve.

2021. okt. 4. 14:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!