Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek lehúzzák az...

Szerintetek lehúzzák az édespámat a munkahelyén?

Figyelt kérdés
Édesapám 50 éves, diplomás agrármérnök, 15 éve van egy cégnél és 250 ezer forintot keres. Ez azért ütött szöget a fejembe, mert én 3 éve dolgozok egy cégnél diploma nélkül, érettségi, nyelvvizsgával, és most augusztusban jött el az a pont, hogy többet keresek édesapámnál, aki agrármérnökként dolgozik 20 éve ebből az utóbbi 15 évben ugyanannál a cégnél.

2021. szept. 30. 09:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én szakmával majdnem havi 1 milliót megkeresek tisztán. a diploma csak időpazarlás lett volna
2021. szept. 30. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 3 éves szakmai tapasztalattal valamint diplomával és nyelvtudással rendelkezem és nettó 350 ezret keresek, igaz Pesten vagyok. A 6-7 év tapasztalattal rendelkező kollégáim pedig nettó 450-500 ezer között kapnak.

Amúgy édesapádnak legalább 5-8 évente váltania kellett volna és többet keresne ma már az biztos, de megértem, hogy más generáció más felfogással.

2021. szept. 30. 22:57
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves kilences válaszoló,

Egy, nem beszéltem magas lóról soha. Kettő nem tudom te mit olvastál, de én azt írtam le, hogy édesapám havi 250et keres, én pedig az idén nyáron jutottam el oda, hogy ennél többet keressek. Harmmadik dolog pedig az, hogy ahoz képest, hogy 23 éves vagyok szerintem jó úton járok, és merem vállalni, hogy igen, otthon lakok a szüleimmel, nyilván beszállok a közösbe, de a fizetésem nagyrészét félre rakom. Félre kell tenni az egot és belegondolni hogy mi a jobb, 20 évesen költözni és 250 ezer forinton tengődni, vagy 27-28 évesen egy SAJÁT házba vagy lakásba költözni.

2021. szept. 30. 23:37
 14/14 anonim ***** válasza:

#9-es, én hosszú éveken át 200-at se kerestem, mégis sok kontinensen megfordultam, Közép-Amerikától Baliig, és szinte minden télen kint voltam vhol a trópusokon.

Itthon meghúztam magam (spóroltam),

meg odakint is (utcai kaja, meg gyakran sátraztam).

Ennyi a titka.

2021. okt. 2. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!