Kötelező megadni a feladó adatait?
Postán szeretnék majd feladni egy csomagot egy személynek születésnapjára, viszont nem szeretném, hogy lássa hogy én adtam fel. Lehetséges úgy feladni a csomagot hogy nem írom rá a borítékra hogy kitől van?
Van lehetőség úgy feladni hogy csak a címzett adatait adom meg?
Én értem, meg minden, és tudom hogy azt az alig 1600 oldal ászf-et meg a függelékeket nem minden kollega tartja fejbe, meg nem igazán lehet minden szabályt betartva dolgozni, meg a fenének van kedve veszekedni az ügyféllel, meg nem is lehet... de én a legjobb szándékkal mondom neked, hogy írd rá... jobb a bajt megelőzni, mint utólag "egyedi" azonosító (hogy néz ki, mekkora, mibe volt csomagolva, mivel lett leragasztva) alapján keresni a csomagot az olk-ban... Nálunk ki volt írva, mi betartottuk... Nekem nem is tűnt el csomagom, pedig napi 300 darab tuti átment a kezeim között, de egy ilyen herce-hurcát már láttam, nem volt kellemes...
Mondhatod a magadét, meg tiltakozhatsz, de ezzel a tanáccsal csak neked akarod jót... áldozz rá egy percet a baj megelőzésére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!