Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kötelező megadni a feladó...

Kötelező megadni a feladó adatait?

Figyelt kérdés

Postán szeretnék majd feladni egy csomagot egy személynek születésnapjára, viszont nem szeretném, hogy lássa hogy én adtam fel. Lehetséges úgy feladni a csomagot hogy nem írom rá a borítékra hogy kitől van?

Van lehetőség úgy feladni hogy csak a címzett adatait adom meg?

2021. szept. 26. 17:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nézd, ma adtam fel úgy egy üzleti csomagot, hogy a Postán vettem hozzá a dobozt is. A kisasszony rakta bele a dobozba a cuccot. Nem kaptam kézbe, hogy írjak rá valamit és ő sem írt a dobozra semmit. Csak amit kinyomtattak, azt ragasztották fel rá.
2021. okt. 7. 21:36
 12/12 BlackSword ***** válasza:

Én értem, meg minden, és tudom hogy azt az alig 1600 oldal ászf-et meg a függelékeket nem minden kollega tartja fejbe, meg nem igazán lehet minden szabályt betartva dolgozni, meg a fenének van kedve veszekedni az ügyféllel, meg nem is lehet... de én a legjobb szándékkal mondom neked, hogy írd rá... jobb a bajt megelőzni, mint utólag "egyedi" azonosító (hogy néz ki, mekkora, mibe volt csomagolva, mivel lett leragasztva) alapján keresni a csomagot az olk-ban... Nálunk ki volt írva, mi betartottuk... Nekem nem is tűnt el csomagom, pedig napi 300 darab tuti átment a kezeim között, de egy ilyen herce-hurcát már láttam, nem volt kellemes...

Mondhatod a magadét, meg tiltakozhatsz, de ezzel a tanáccsal csak neked akarod jót... áldozz rá egy percet a baj megelőzésére...

2021. okt. 8. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!