Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kinek mikor tették folyósíthat...

Kinek mikor tették folyósíthatóvá a státuszát a diákhitel kapcsán? És melyik napszakban? És miután folyósítható lett, hány nap múlva jött meg a pénz?

Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 20:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

29#es vagyok.

Igen minden rendben van folyosithato a statusz is. Felhivtam minden ok, csak varni kell okt 15ig

2021. szept. 28. 18:43
 32/35 anonim ***** válasza:
Ez nagyon érdekes..nem értem őket, ha minden ok akkor a tieden miért ülnek..
2021. szept. 28. 19:14
 33/35 anonim ***** válasza:

Hogy miért, azt én sem tudom. Annyit tudok hogy nem kell pánikolnom, megkapom okt 15-ig, és még hivatkoztak a sok diákokra akik igénybevették.

Ok, rendben. Nincs vele semmi probléma hogy százezrek vették fel, főleg hogy mostmár hozzájött a bankhoz a képzési hitel, így minden 18 év feletti szakot tanuló diák is felvehet pénzt, ami szerintem brutálisan megnöveli a létszámot, így ezáltan lehet a késés.. véleményem szerint.

Csak már mindenki megkapta, emailemre nem válaszolnak, a hívásba ugyanazt mondják el hogy okt 15, hát akkor várok okt 15-ig...

Csak már kölcsön kellett kérnem pénzt, mert a 3 hónapi lakhatás + rezsi, és megélhetés, engem ez teljes mértékben lenullázott..... Nagyon nagyon hóvége van, és hiába mondom nekik. Nem tudnak mit csinálni az érdememre.

A rendszer utal, és nem manuálisan küldik. Hogy a rendszerbe mikor kerülök sorra, ez egy jó nagy kérdés, amire senki nem tud válaszolni.

2021. szept. 28. 20:35
 34/35 anonim ***** válasza:
Egyedül annyi nyugtat hogy Okt 15 mindjárt itt van, bő két hét...
2021. szept. 28. 20:36
 35/35 anonim ***** válasza:
Sajnálom...nem mondanán hogy ez lett a legjobb rendszer..
2021. szept. 28. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!