Aki pénzügyekkel foglalkozik évek, évtizedek óta, milyen hozamot tud generálni konzisztensen havonta?
Figyelt kérdés
Legyen akár tőzsde, kripto, bármilyen befektető, vagy banki alkalmazott, pénzügyi cég, stb…
Mekkora az a havi %, amit mindig el lehet érni, és nem számít egyedi esetnek?
Illetve mi számít egyedi esetnek, kivételnek?
Mégegyszer, nem alkalmakról beszélek, amikor valakinek a szerencse is közrejátszik, és beszalad egy nagyobb összeg, hanem a rendszerességről, havi leosztásban.
10-20% elérhető? Vagy lehetetlen? Esetleg keveset mondtam?
2021. szept. 21. 14:32
1/1 anonim válasza:
Összegtől függ, mennyit lehet. Én a sportfogadással átlagosan 80-90%-ot keresek havonta. Ez a névleges bankrollhoz számítva értendő, tényleges bankrollal cirka fele, ugyanis hamar kapom a korlátozásokat, így sokszor van "úton" a pénzem, akkor néhány napig azt nem tudom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!