Melyik kriptoval vagy hasonlóval van esély a legtöbbet nyerni? A kockázat nem számít
Szia veszel BNB-t és ha ügyesen tippelsz a pancakeswapon az aktuális árfolyam alakulásán nagyokat szakítsz. Minél több pénzt raksz be annál nagyobb a nyereség. Ha nagyot akarsz nyerni 100.000 ft felett próbálkozz.
Én ebben hiszek nagyon:
Végezd el a saját kutatásod, győződj meg a hátteréről, jó esély van a projekt sikerére, nekem ez az egyik legkomolyabb befektetésem, évekig szeretném tartani. Jó esély van egy százszorozódásra 5 éven belül a mostani szinthez mérve. Sok sikert!
Ötös vagyok, tőzsdén veszel BNB-t ez a Binancenak a coinja ezért a binance tőzsdén tudsz venni. Binancera bankszámládról utalsz euróban. Felrakod a Metamask waletet Firefoxhoz és Chromehoz is van és beállítod rajta a Binance Smart Chaint majd átutalod a Metamask waletedre.
Így: [link]
Ezután felmész a Pancakeswapra ami linkelve van és gondos mérlegelés után tippelsz hogy fel vagy le megy az árfolyam. Ha eltalálod 5 perc múlva felveheted a nyereményt ami általában még egyszer annyi mint a befektetett összeg, nézd persze a szorzót. 100.000ft esetén ha 3X eltalálod teljes téttel 580.000ft körül ott van a nyeremény 1.8X szorzóval. 1 milliónál is kb 3 millió 8 ezer ha 3X eltalálod teljes téttel. 1.5X, 1.8X, 2.8X tétek vannak amit a gép ír ki. Ha hibázol akkor ugrott a befektetett pénzed. Gyorsan tudsz vele óriásit keresni de bukni is! Ha kiszámítható az árfolyam és figyelsz simán egymás után hármat megnyerhetsz. Ha nyertél a tárcádra megkapod a pénzt, visszautalod róla a tőzsdére Deposit BNB, Binance smart chainon, onnan meg a bankszámládra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!