Hogyan tudok a lehető legolcsóbban havonta pénzt küldeni Szlovákiába?
Figyelt kérdés
Szülők segítés céljából szeretnék havi 40-50 ezer forintot küldeni nekik előreláthatólag hosszabb ideig. Hogyan tudom ezt a legolcsóbban megtenni? Erstés vagyok. PayPal, vagy más megoldás kifizetőbb lehet?2021. szept. 18. 10:25
2/7 anonim válasza:
PayPal csak akkor, ha azon keresztül költenék el, nem utaltatják ki számlára, mert az nagyon drága. Amúgy a legolcsóbb készpénzt feladni postán. Vicces, de full komoly. Csak legyen kartonpapírba csomagolva, hogy ha átvilágítják ne látszódjon, hogy pénz van benne.
3/7 anonim válasza:
“ Amúgy a legolcsóbb készpénzt feladni postán. Vicces, de full komoly. Csak legyen kartonpapírba csomagolva, hogy ha átvilágítják ne látszódjon, hogy pénz van benne.”
Ilyen hülyeséget ne tanácsolj!
- tilos borítékban pénzt küldeni
- le fogják nyúlni
- nincs kártérítés
Attól meg tekintsünk el, hogy a forint bankjegyekkel mire mennének Szlovákiában
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A Wise-t találtam még alkalmasnak a Revoluton kívül. Erről hallottatok?
2021. szept. 18. 11:22
5/7 anonim válasza:
Wise teljesen jó ilyen célra.
Tizenéve a piacon vannak, stabil hátérrel, nyereséges működéssel.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. szept. 18. 12:13
7/7 anonim válasza:
Wise egyértelműen, Revolutot semmiképp se próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!