Mi a véleményetek a Forever Living Products-ról?
Tudom már számtalanszor előfordult a kérdés, de engem inkább az a része érdekelne, hogy észrevehetően törnek felfelé a social media-ban (TikTok, Instagram).
Én ismerem a céget és számomra visszataszító, ahogy nyomulnak. Még az Instagram hagyján, ott azt követek akit én akarok (bár így is van egy közeli ismerősöm aki csinálta, napi 6 poszt minimum, ilyen-olyan story/live, persze azóta kilépett mert gondolom belátta azt amit sokan, hogy ebből jövedelme nem igen lesz egyhamar, azóta nagy a csend) de pl. TikTok-on egyenesen lábrázást kapok attól a hangsúlyozási technikától amivel beszélnek a videóik alatt, számomra inkább tűnnek ilyen fanatikusnak, mintsem meggyőzőnek. Ennek ellenére még mindig rengetegen vevők rájuk.
Kinek mi a véleménye, illetve tapasztalata velük social medián? Jöhet minden pozitív, negatív komment, kíváncsi vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!