Hol lehet ruhákat eladni?
Figyelt kérdés
Csak pár darabról lenne szó. Egy idősebb ismerősöm kint dolgozik Ausztriában és ő sokszor hoz nekem ruhát. De van egy-két darab aminek semmi hasznát nem veszem. Ezeket annyira nem hordtam, hogy még a címke is rajtuk van. Pl. egy méretben XL-es sárga biciklis felső, zsebe hátul. TechTex-márkájú, uniszex, az árát nem tudom de lehetett néhány ezer.
Egy másik meg egy női farmermellény, méretben ugyan az, ára 14Euró volt (magyar ára is rajta, az 5000Ft).
Próbáltam már a neten eladni, de ott ruhákat alig akarnak venni, ráadásul Egri vagyok, így a személyes átvétel se megoldható a legtöbb embernél.
Valami ötlet? Van még néhány szintén Ausztriából származó felesleges ruhám, de most hirtelen ezek voltak előttem.
2010. aug. 30. 19:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!